Viola színét teljesen véletlenül kevertem ki egyszer és nagyon megtetszett. Magentából akartam pirosat csinálni, adtam hozzá sárgát, barnát, sőt még egy kis kéket is, így jött létre ez a fennkölt sötétlila. 

A virágmotívum története pedig nagyon egyszerű: anya egy 80-as évekbeli mintás felsőjéről inspirálódtam. 

Viola szeret régi könyvek közelében lenni, akkor adja ki igazán a szépségét. Ajánlom brit verseskötetek forgatása mellé, illetve esti borozgatásos vacsora mellé (szigorúan vörösbor!). Viola kedveli még a borostyán növényt is és az antik bútorokat. 

A gyertyát Viola személyisége inspirálta. 

Őszinte, mindig lehet rá számítani. Spirituális tudatosság jellemzi, büszke, de ugyanakkor két lábbal a földön áll. Eltökélt, céljait konzisztensen véghezviszi,kötelességtudó. Nehéz elterelni a figyelmét, ha valami iránt szenvedéllyel dolgozik. Elméje nem megy bele mindenféle káros összehasonlításokba. Nagyratörő, ugyanakkor szereti, ha van ideje kényeztetni magát. Kedveli a minőségi dolgokat, imádja a régiségi vásárokat, mert mindig rátalál valami számára különleges tárgyra. Hajlamos arra, hogy a nehéz ételeket preferálja, még akkor is ha nem annak van itt az ideje. Szereti a bort.

[ Viola egy képzeletbeli személy ]