Szeretem keverni a különböző érzékszervek tapasztalásait – úgy mint az Antipastinál is – ez az olasz konyhát idéző, pizza, spagetti illatot felelevenítő design vegyíti az ettől tökéletesen elütő méhviaszgyertya illatot, úgy általánosságban a gyertyákhoz kötődő vizuális asszociációnkat gasztronómiai érzékletekkel. Ha a gyertyára gondolunk, egyből az agyunk vizuális része kapcsol be – napfényhez hasonlítő meleg lángot képzelünk el; míg a méz,-és a konyhaillat szaglásunkat vonja be. Akár még a hallásunkat is bevonhatjuk, ha elképzeljük ahogy Palermo tengerpartján ülünk egy étteremben és folyamatos háttérzajként van jelen az olasz fiatalok, párok, családok eszmecseréi és a tenger moraja.

Talán mondanom sem kell, hogy mediterrán étkezések mellé ajánlom, esetleg szakácsnak ajándékba, de mindenki maga döntse el.